Reiscertificaat

deventer

Coronatest-deventer.nl heeft twee verschillende testen. Wij testen met een antigenentest u ontvangt hierbij ook een reisdocument (69,95 euro) of een PCR-test met reiscertficaat (124,95 euro) Met beide testen kunnen we kijken of u besmet bent met het SARS-CoV-2-virus en of u dus corona heeft.

PCR incl. Reiscertificaat

Bij ons krijg je de uitslag de volgende dag voor 13:00. De uitslag van de test wordt per mail verstuurd en is in het Engels. Dit PCR reiscertificaat is geldig in alle landen.

  • Snelle uitslag
  • Uitslag de volgende dag
  • Internationaal reiscertificaat

We verstrekken ook een reisdocument bij de antigenen sneltest, deze komt in het Duits, Engels en Nederlands.

€ 124.95

Corona Test Deventer

Sneltest met reiscertificaat

De antigenentest wordt uitgevoerd middels een swab-afname via de neus. Met een wattenstaafje wordt een slijmmonster afgenomen. Onze antigeen testen zijn van Abbott en zijn CE gekeurd en goedgekeurd door het RIVM. Binnen 15 minuten heeft u uitslag. We sturen het resultaat binnen 15 minuten naar uw mail.

PCR-test

De PCR-test toont specifiek het nieuwe coronavirus (SARS severe acute respiratory syndrome –CoV coronavirus -2) aan en is de meestgebruikte en test. Het is een test waarbij kopietjes van een deel van het virus worden gemaakt. Met een wattenstaaf wordt een uitstrijkje genomen uit de neus en keel. Dit wordt naar een laboratorium gestuurd voor de PCR-test. Met een PCR wordt een stukje genetisch materiaal van het virus sterk vermenigvuldigd, om het aan te kunnen tonen. De PCR-test heeft een hoge testgevoeligheid. Dat betekent dat de PCR-test het virus ook oppikt bij iemand die (nog) weinig virus bij zich draagt. De PCR-test wordt gebruikt op de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst -testlocaties

Gratis sneltest voor bedrijven
Hoe Coronatest-deventer.nl Werkt

Het proces in het kort:

1

Plan online je afspraak

Plan eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest na 15 minuten, de resultaten van de PCR test ontvang je volgende dag voor 13:00.

4

Identificatie

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen.