Sneltest

Corona sneltest

Bij onze, door het RIVM gevalideerde, sneltest oftewel antigeentest wordt er aangetoond of er antigenen van het SARS-CoV-2 virus in je neus- en/of keelslijm aanwezig zijn. Al binnen 15 minuten krijg je van ons een positieve of negatieve testuitslag en weet je direct waar je aan toe bent. De sneltest is net iets minder gevoelig dan de PCR-test. Voor internationale reizen heb je tegenwoordig, naast de PCR-test, ook steeds vaker een sneltest nodig. Bekijk voor jouw reis welke test jij nodig hebt. 

€ 69.95

corona sneltest deventer

Sneltest voor reizen

Heb jij binnenkort een reis op de planning staan? Bijvoorbeeld een zakenreis, dan ben je in sommige gevallen verplicht een negatieve uitslag van een sneltest te tonen. Bij Coronatest-deventer.nl boek je deze test al voor €69.95 (0% BTW) per test. Naast de uitslag van de test ontvang je van ons ook een certificaat. Mocht jouw land van bestemming de sneltest accepteren, dan kan je met dit certificaat de grens over. Het is belangrijk dat je van tevoren controleert of de sneltest geaccepteerd wordt bij jouw bestemming!

€ 69.95

Gratis sneltest voor bedrijven

De gratis sneltest is beschikbaar voor medewerkers met lichte klachten of werknemers die een melding hebben gehad in de CoronaMelder app. Hiervoor kan online een afspraak ingeboekt worden.

Als werkgever kan je een vouchercode aanvragen op de website van onze partner Medprevent. Deze code zal Medprevent naar jou toesturen per e-mail. Als werkgever deel je  deze code met je werknemers, waarna zij zelf een afspraak in kunnen plannen bij Coronatest-deventer.nl. Tijdens het maken van de afspraak dient de vouchercode ingevuld te worden, zodat er kosten in rekening gebracht worden.

Gratis sneltest voor bedrijven
Preventive personnel rapid tests

Preventief personeel sneltesten (met staffelkorting)

Preventief testen zorgt ervoor dat je een veilige werkomgeving creëert voor jou en je werknemers. Wil je je personeel preventief laten testen op het coronavirus en zo onnodig wachtverzuim tegen gaan? Stuur dan een e-mail naar info@coronatest-deventer.nl. Bij een minimale afname van 10 tests komen wij op locatie testen en zullen er geen voorrijkosten in rekening worden gebracht. De sneltest helpt om jouw bedrijf op volle toeren te laten draaien.

Wat is het verschil tussen de sneltest en de PCR-test? 

Zowel de PCR-test als de sneltest toont het SARS-CoV-2 virus aan. De test laat dus zien of je corona hebt. Je neemt beide tests af uit de keel én neus. Het verschil komt na de afname. De PCR-test gaat naar het lab, waar het erfelijk materiaal wordt vermenigvuldigd. Daardoor kunnen ook hele kleine beetjes virus een positieve test maken. De sneltest maken wij af op de locatie. Daar wordt niets vermenigvuldigd, waardoor je hele kleine hoeveelheden virus kan missen. We gaan er vanuit dat je niet besmettelijk bent, maar het is niet 100% zeker uit te sluiten. Een positieve test is bij beide tests wel nagenoeg 100% betrouwbaar.

Hoe Coronatest-deventer.nl Werkt

Het proces in het kort:

1

Boek online je afspraak

Boek snel en eenvoudig je afspraak op een gewenst tijdstip. Je krijgt direct de afspraakbevestiging per mail.

2

Binnen 5 minuten getest

Wanneer je op tijd bent, word je binnen 5 minuten getest. Je kunt vervolgens direct weer naar huis.

3

Jouw uitslag

Je ontvangt de uitslag van je corona sneltest al na 30 minuten, van de PCR test dezelfde of volgende dag.

4

Handig om te weten

Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen. De betaling vindt online plaats tijdens het boeken van een afspraak.

Jazeker, wij testen personen van alle leeftijden. Kom je met een kind van onder de 12 maanden? Bel of mail ons van tevoren, zodat één van onze artsen verwittigd wordt en er een extra ervaren medewerker op de locatie zal staan.

Bij een negatieve uitslag is er geen virus in het slijmvlies aangetroffen en hoef je dan ook niet in zelfisolatie. Je kunt gerust je dagelijkse leven op dezelfde voet voortzetten. Het sluit echter niet uit dat je niet besmet bent en de richtlijnen van het RIVM blijven te allen tijde gelden. Mocht je klachten ontwikkelen, neem dan contact op met de GGD en laat je goed informeren.   

Bij een positieve uitslag zijn wij verplicht dit te melden bij jouw lokale GGD en wij mogen hierin geen anonimiteit geven. Het is vervolgens de taak aan de GGD om contact met je op te nemen. Blijf te allen tijde de richtlijnen van het RIVM opvolgen. Klik hier voor meer informatie als je positief getest bent.

Wil je je als bedrijf aanmelden voor de afname van één sneltest of meerdere? Dat kan gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@coronatest-deventer.nl. In de mail moet duidelijk vermeldt worden om welke data het gaat, het aantal personen (per dag), de locatie en een telefoonnummer voor contact. Zodra wij de e-mail binnen hebben zal één van onze medewerkers contact opnemen voor een kort kennismakingsgesprek en om de volgende stappen te bespreken.